تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

توصیه به تزریق دوز سوم یادآور واکسن کرونا به افراد سالمند

توصیه به تزریق دوز سوم یادآور واکسن کرونا به افراد سالمند هیات مشاور سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) روز جمعه تزریق دوز سوم یادآور واکسن کرونای فایزر را به افراد ۶۵ ساله و بالاتر و افراد در معرض خطر بالای دچار شدن به بیماری شدید کووید-۱۹ را توصیه کرد، اما با تزریق عمومی واکسن یادآور مخالفت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر این هیات همچنین تزریق دوز یادآور واکسن را به کارکنان مراقبت بهداشتی و افراد دیگری مانند معلمان را که به خاطر شغلشان در معرض خطر بالایی دچار شدن به کووید-۱۹ هستند، توصیه کرد.

با وجودی که توصیه این هیات شامل عموم مردم نمی‌شود، اما اغلب آمریکاییانی را که واکسنشان را در چند ماه پیش در ابتدای کارزار واکسیناسیون دریافت کرده‌آند، شامل می‌شود.

 

انتظار می‌رود که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به زودی تصمیم رسمی‌اش درباره تزریق دوز سوم یادآور واکسن کرونا را اعلام کند. گرچه این سازمان الزام قانونی برای پیروی از توصیه این هیات مشاور را ندارد، اما معمولا این توصیه را می‌پذیرد.

«هیات مشاور واکسن‌ها و فراورده‌های زیستی» سازمان غذا و داروی آمریکا با رای ۱۶ به ۲ با توصیه برای تزریق دوز سوم یادآور واکسن فایزر/بیونتک به همه افراد ۱۶ سال به بالایی که دوز دوم واکسن را دست کم شش ماه پیش دریافت کرده‌اند، مخالفت کرد.

 

اعضای این هیات در حین مباحثاتشان گفتند که شواهد موجود برای تایید دوز یادآور برای همه افراد ناکافی است و خواستار دریافت داده‌های بیشتری درباره بی‌خطر بودن واکسن به خصوص عارضه نادر التهاب قلب در افراد جوانتر شدند.

اما سپس اعضای این هیات با رای اجماعی  تزریق دوز سوم یادآور را به افراد سالمند و سایر افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای را توصیه کردند و گفتند شواهد ارائه‌شده آنها را قانع کرده است که این افراد در معرض خطر بیماری شدید کووید-۱۹ قرار دارند و با احتمال بیشتری ممکن است پس از تزریق دو دوز ابتدایی واکسن ایمنی‌شان در طول زمان افت کرده باشد./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار